Svätý Otec v Prešove – info k 05. 09. 2021

  • Od pondelka 06. 09. sa môžete na stretnutie so Svätým Otcom Františkom, teda aj na slávenie svätej liturgie s ním v Prešove, zaregistrovať aj otestovaní a tí, ktorí sú v lehote do 180 dní od prekonania covidu. Nutné bude aj pre vás zaregistrovať sa na stránke www.navstevapapeza.skALE AŽ OD PONDELKA 6. SEPTEMBRA, KEDY UŽ BUDE SPUSTENÁ AJ TÁTO REGISTRÁCIA. Zatiaľ je spustená iba registrácia pre plne očkovaných, ktorá pokračuje naďalej.
  • Z našich Košických farnosti vieme poslať 2 autobusy pre OTP (očkovaní, testovaní, prekonaní). Záujemci o miesto v autobuse OTP sa môžu zapísať na zoznam na stolíku, alebo rovno zapísať na rezervačný formulár: https://forms.gle/RfA8CGCN4jag7ieeA najneskôr do soboty 11. 09. Do tohto termínu je potrebné zaplatiť aj cestovné 4 € (deti do 12. rokov – grátis). Informácia o odchode autobusov OTP vám bude oznámená v nedeľu 12. 09.
  • Tí, ktorí sú plne očkovaní a si už rezervovali miesto v autobuse do Prešova, nech potvrdia svoju rezerváciu zaplatením cestovného 4 € v sakristii čo najskôr, najneskôr do piatku 10. 09. Po tomto termíne rezervované miesta budú pridelené náhradníkom, ktorých je veľa. Pri zaplatení cestovného v sakristii, vám bude oznámený aj čas a miesto odchodu autobusu. (Odchod autobusu 14. 09. 2021 o 5:20 z ul. Kostlivého).
Zdieľaj: